Blog

Scoaterea tatuajelor fara LASER – Rejuvi Tattoo Remover

“Ale tineretii valuri”, ne motivam ca o scuza deciziile mai putin intelepte pe care le-am luat candva si asupra carora nu putem sa revenim. O iubire naiva, o coafura nereusita, un tatuaj cu numele iubitei sau un contur de buze prost executat. Daca iubirile le-am lasat in urma si coafurile le-am schimbat, tatuajele suntem nevoiti sa le purtam cu noi definitiv. Acum avem solutia! Mai eficient si mai sigur decat o interventie LASER, REJUVI TATTOO REMOVER este un tratament care ne poate scapa cu usurinta de tatuajele corporale si de machiajul semi-permanent.

Tehnica REJUVI TATTOO REMOVAL este o interventie non-LASER si  functioneaza pe baza unui mecanism de extractie chimica, pentru indepartarea pigmentilor din piele.

In mod normal, REJUVI TATTOO REMOVER nu lasa cicatrice si indeparteaza 100% din pigmentul unui tatuaj, insa rezultatele depind de anumite criterii, cum ar fi dimensiunea tatuajului, adancimea la care a fost plasat pigmentul sub piele si, in cazul machiajului semi-permanent, sensibilitatea sporita a pielii de la nivelul fetei, astfel ca se recomanda testarea in prealabil a procedurii pe o suprafata mica.

AVANTAJELE pe care le ofera REJUVI TATTOO REMOVER in comparatie cu procedurile ce folosesc LASER, constau in:

  • eficienta sporita (100% in cazul machiajului semi-permanent, 92% in cazul tatuajelor corporale)
  • risc scazut de cicatrizare (0% in cazul machiajului semi-permanent, 5% in cazul tatuajelor corporale)
  • nivel redus de durere
  • eficient indiferent de culoarea pigmentului
  • siguranta sporita
  • pret mai avantajos

Modul in care actioneaza REJUVI TATTOO REMOVER este simplu de inteles si functioneaza dupa principiul “cui pe cui se scoate”. Oxizii in proportii asemanatoare cu cele din pigmentii pentru tatuaje se afla intr-o suspensie speciala, similaritatea lor cu proprietatile pigmentilor facand ca la contactul solutiei REJUVI cu pigmentii, cei din urma sa fie atrasi si asimilati in solutie. Amestecul rezultat este mai apoi respins de catre piele, fiind impins catre exteriorul pielii, unde formeaza o crusta.

Procesul de aplicare a solutiei este asemanator cu cel de realizare a tatuajului. Spre deosebire de tratamentele de indepartare a tatuajelor folosite pana acum, cum ar fi LASER, REJUVI TATTOO REMOVER ofera siguranta ca pielea isi va recapata aspectul curat dupa incheierea procesului, oferindu-va posibilitatea de a reaplica machiajul semi-permanent sau de a ramane la aspectul natural al pielii dumneavoastra.

Nu este recomandata folosirea solutiei REJUVI TATTOO REMOVER pentru indepartarea machiajului semi-permanent de pe pleoape, deoarece exista riscul ca substantele sa ia contact cu ochii. Exista reticente si in privinta buzelor. Avand in vedere ca zona tratata trebuie mentinuta uscata timp de 3 zile, iar buzele sunt frecvent expuse la lichide,  ceea ce poate duce la infectarea zonei sau afectarea crustei in timpul refacerii. Conturul de buze a putut, insa, fi inlaturat cu succes atunci cand clientele au colaborat corespunzator cu tehnicianul si au ferit zona de alimente si bauturi.

Se recomanda evitarea folosirii unui aparat cu bobina foarte puternica, acesta putand sa patrunda prea adanc in piele. Ideal este un aparat rotativ, care sa permita miscarea ferma si lina.

In ceea ce priveste acul, ideale sunt round 3 si round 5, acesta din urma fiind de regula preferat pentru indepartarea pigmentului de pe zone mai mari, cum ar fi in cazul in care se doreste eliminarea pigmentului de pe suprafata intregii sprancene.

Aceasta solutie este potrivita si in cazul in care gresiti in timpul procedurii de micropigmentare, finalizati procedura, apoi aplicati REJUVI TATTOO REMOVER pe zona de unde doriti sa inlaturati pigmentul si lasati pana formeaza crusta. Nu inlaturati crusta fortat!

×

Powered by WhatsApp Chat

× Cu ce va putem ajuta?