Curs Pigmentare Areola

pigmentare areola
27
iun.

Cum se realizeaza?

Micropigmentarea dispune de numeroase intrebuintari in domeniul esteticii si al practicilor medicale. In urma interventiilor chirurgicale suferite in majoritatea cazurilor de femei, areolele mamare isi pierd aspectul initial. In ajutorul lor, pentru a redefini zona care a fost supusa unor modificari, poate veni practiciana care cunoaste tehnicile machiajului semi-permanent. Procedeul consta in simpla „colorare“ a zonei afectate folosind diferite nuante de pigmenti si tehnica 3D pentru a creea aspectul de areola naturala.

Avantaje

Cursul MasterClass de pigmentare a areolei mamare nu prezinta un grad ridicat de dificultate pentru persoanele care au experienta micropigmenatarii. Durata cursului este de o singura zi, timp in care participantul va dobandi o specializare utila care ii va aduce o sursa sigura de venit.

Ana Maria Margineanu, unul din trainerii cu cea mai mai mare experienta in tehnicile de repigmentare si fondatoarea acestui curs, explica de ce exista nevoia de instruire a specialistilor in pigmentarea areolei mamare. Numarul femeilor care se confrunta cu probleme de ordin medical la nivelul sanilor a crescut alarmant, iar interventiile chirurgicale au devenit o procedura de rutina in spitalele din tara. Astfel, cresterea cerintei de pigmentare a areolei mamare s-a intensificat. Cursul de pigmentare a areolei mamare este considerat o extensie a procedurilor specifice machiajului semi-permanent. In acest mod, specialistul va reusi sa aduca un plus clientului sau la capitolul aspect fizic si incredere in propria persoana.

Exercitiul practic

Pe parcursul zilei de pregatire, in introducere, vor fi prezentate principalele notiuni teoretice impreuna cu particularitatile lor. Orele de exercitiu practic raman cea mai importanta parte din programa cursului, iar participantii vor exersa direct pe persoanele care au nevoie de acest tip de pigmentare. Absolvirea modului de pigmentare a areolei mamare este recunoscut la nivel international si atrage dupa sine specializarea completa in ceea ce priveste procesul de micropigmentare.

Continutul Cursului

Durata: 1 zi
 • Notiuni de anatomie   0/0

  No items in this section

 • Anestezice   0/0

  No items in this section

 • Tipuri de ace   0/0

  No items in this section

 • Tehnici de lucru   0/0

  No items in this section

 • Pigmentii   0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane   0/0

  No items in this section

Galerie

Formular de contact

Instructor

ANA MARIA MARGINEANU sau, pe scurt, un nume cat o mie de cuvinte.

Ana Maria Margineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist in Romania, avand deja cu o vechime peste 15 ani in domeniul PMU, ajungand astfel sa fie Unic Membru din Romania al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite, cea mai mare si importanta asociatie a profesionistilor din domeniu. Acest statut ii faciliteaza accesul la toate studiile si analizele din aria dermopigmentarii si a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendinte din industria machiajului semipermanent in ceea ce priveste tehnicile si efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse si device-uri brevetate/ patentate. S-a alaturat proiectului Start Academy inca de la inceput, ca si International Master Trainer, iar abilitatile sale interpersonale, au ajutat sa atraga in cadrul academiei cea mai buna echipa de traineri, involuntar ajungand sa fie team leader-ul si trademarker-ul Academiei Start.

Este recunoscut ca fiind singurul Trainer MultiBrand ce lucreaza cu cele mai cunoscute brand-uri de pigmenti din PMU, sustine o gama complexa de cursuri, completand astfel portofoliul academiei cu specializari ce tin de pigmentari cosmetice sau medicale, indepartere tatuaje sau tratamentul cu plasma, pe care le-a adapta cerintelor si necesitatilor de pe piata din Romania.

Ana Maria Margineanu acorda o atentie deosebita procedurilor de dermopigmentare ce necesita in prealabil corectie si/sau neutralizare. Pentru a ajunge sa detina controlul unui capitol important in activitatea unui dermopigmentist, cel de Pigmentologie & Colorimetrie, Ana Maria a analizat in detaliu o gama larga de pigmenti prin compozitie si a efectuat un studiu intens asupra mix-urilor de mai multi pigmenti si a analizat rezultatele obtinute, ajungand sa combine perfect culorile pigmentilor cu tonurile si subtonurile pielii. Astfel, Ana Maria Margineanu s-a remarcat si detasat in comunitatea dermopigmentistilor, prin prisma rezultatelor exceptionale obtinute pe segmentul corectiilor si neutralizarilor.

0.0

0 Calificative

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Gratuit
×

Powered by WhatsApp Chat

× Cu ce va putem ajuta?