Blog

Mai este micropigmentarea la moda si in anul 2020?

Am vazut de-a lungul timpului tot felul de sprancene – groase, subtiri, arcuite, curbe, excesiv de ascutire sau ridicate, stufoase … si lista poate continua. Numeroase tendinte de sprancene au venit si au disparut in ultimele decenii, dar un lucru este sigur – sprancenele au jucat intotdeauna un rol esential pentru ca femeile, sa se simta frumoase, increzatoare si gata sa profite de fiecare moment al zilei. Odata cu explozia retelelor de socializare din ultimii ani si crearea hashtagului viral, #EyebrowsOnFleek  (https://www.urbandictionary.com/define.php?term=eyebrows%20on%20fleek) fenomen ce a determinat femeile (si barbatii) sa acorde mai multa atentie sprancenelor ce le incadreazam ochii si fac parte dintr-un tot unitar individual personalizat. Celebritatile ce sunt si repere in frumusetea sprancenelor, precum

Cara Delevingne,

Lily Collins,

Gigi Hadid, etc. sau mai nou poate chiar si

Sophia Hadjipanteli (‘putin’ exagerata intre noi fie vorba), sunt modele de inspiratie pentru forma ta perfecta de sprancene.

Daca idealul perfect de sprancene este o forma de impact, plina, puternic conturata, mai putin extra- stilizata, anul 2020 este anul sprancenei cu forma bine definita si evidentiata.

Insa, in realitate, cele mai multe dintre noi pur si simplu nu avem atat de mult par pentru a avea niste sprancene bine evidentiate in mod natural dar ne dorim acea forma atragatoare si apelam la diverse trucuri de makeup cat sa favorizam forma naturala care ni s-a oferit genetic sau forma pe care am dobandit-o in urma pensatului excesiv si neprofesionist. Asa ca, pentru a avea acele sprancene ce ne nu le avem dar ni le dorim, ne petrecem diminetile, zi de zi, machindu-ne sprancenele. Dar ganditi-va in acest fel: pentru situatiile in care trebuie sa lucram mai mult la forma sprancenei si acordam in medie aproximativ 5 minute acestui ritual in fiecare dimineata, adica aproximativ 1820 de minute in fiecare an reprezinta in fapt aproximativ 2 zile din viata in fiecare an. Doua zile pe care le-ai putea petrece intr-un alt mod productiv sau mult mai relaxant, eventual chiar dormind sau acordand doar putin mai mult timp servirii cafelei sau ceaiului pentru o stare de bine si un tonus mult mai bun pentru intreaga zi. Toti acesti factori, estetica sprancenelor nepotrivita, talentul mai mult sau mai putin dezvoltat pentru a realiza un makeup corect al sprancenelor, timpul zilnic acordat acestui machiaj, momentele din zi cand sprancenele nu sunt machiate ce creaza un discomfort, sunt aspecte ce au determinat multe femei si multi barbati la o singura solutie: micropigmentarea sprancenelor.

Deoarece atat de multi dintre noi isi doresc o infatisare cu sprancene care sa incadreze armonios fizionomia, un look care sa necesite o minima intretinere pentru a ne simti increzatori si relaxati cu propria imagine,  cautam solutii salvatoare cu este micropigmentarea sau microbladingul- sector care a inregistrat cu cea mai rapida crestere din industria frumusetii, crestere ce se mentine constanta in ultimii ani. Micropigmentarea a dovedit ca nu este un trend pe o anumita perioada de timp, ci este un serviciu solicitat cu o frecventa regulata. Si daca activezi deja pe segmentul serviciile oferite clientilor in industria frumusetii, cum ar fi un estetician, un makeup artist, o cosmeticiana sau chiar o asistenta, aceasta ar putea fi o veste grozava pentru tine. De ce? Raspunsul este simplu: cerere si oferta. Odata cu cererea din ce in ce mai mare si constanta pentru procedurile de micropigmentare apare nevoia de dermopigmentisti care pot efectua acest serviciu. Avantajul major al persoanelor care lucreaza deja in beauty client service este faptul ca au deja un portofoliu de clienti format, au experienta in a lucra cu clientii si stiu sa faca o abordare profesionista cat sa-si promoveze noul serviciu din portofoliu.

Faptul ca este o meserie banoasa nu mai este niciun secret pentru nimeni. Haideti sa facem o simpla analiza. De exemplu, un protezist unghii cu gel care isi mentine cota ridicata poate incasa la ora actuala 100 RON/ lucrare si acorda in medie aproximativ 1.30-2.00 ore/ lucrare ceea ce inseamna 5 cliente in 10 ore de munca/ zi si incaseaza 5 milioane. Un dermopigmentist la inceput de drum este obligat de meserie si industrie sa aibe un tarif de minim 100 Euro/ micropigmentare sprancene, lucrare ce dureaza in medie 1.30-2.00 ore. Deci, aceeasi suma se poate incasa dintr-o singura lucrare intr-un timp fulminant de scurt. Sau, exemplul un tehnician ce aplica gene si incaseaza 200 RON / lucrare/ aproximativ 1.30 ore ori a unui cosmetician ce realizeaza un tratament cosmetic de 1 ora si incaseaza 150- max 200 RON…si exemplele pot continua. Veti spune: DA, insa clientelor pe extensii gene sau manechiuira gel sau poate si cosmetica revin in salon cu o frecventa chiar si lunara. Corect! Dar ce spuneti daca acelorasi clienti cu care aveti deja creata o conexiune le puteti oferii si serviciul de micropigmentare si odata format portofolul de lucrari care sa reprezinte carea dvs de vizita sa prioritizati serviciile oferite functie de castigul financiar, munca depusa si satisfactia personala?

Daca va doriti o modalitate sa va castigati banii ceva mai usor, pregatirea in domeniul dermopigmentarii ar putea fi urmatorul pas in formarea profesionala. Si daca te-ai mai gandit la asta, acum este momentul sa incepeti! Si stii care este partea cea mai buna? Micropigmentarea are cu adevarat capacitatea de a schimba vieti atat pentru tine ca si specialist in micropigmentare dar si a clientilor tai. Este important sa stim ca multi candidati nu sunt doar femei care cauta sprancene mai pronuntate. Supravietuitorii de cancer sau cei care s-au luptat cu alopecie sau trichotilomania sunt printre clientii care cauta aceasta procedura  pentru a-si restabili acea incredere pe care o aveau candva.

Daca simti ca ai acel ochi artistic pentru a face oamenii sa se simta frumosi in propria lor piele si cauti sa-ti maximizeze potentialul de castig, daca iti doresti cu adevarat sa adaugi micropigmentare in portofoliul tau de servicii, Start Academy este garantia pentru urmatorul in cariera ta. Academia noastra ofera fundamentul de care ai nevoie pentru o cariera de succes in micropigmentare, cu o serie de cursuri https://www.cursuri-estetica.ro/dermopigmentare-2/ si profesori de inalta calificare https://www.cursuri-estetica.ro/profesori/ , care te vor sustine sa te simti increzator si gata sa iti pornesti cariera in micropigmentare si microblading.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Cu ce va putem ajuta?