Curs Pigmentare Scalp

Pigmentare scalp 2
27
iun.

Efectele trecerii timpului nu ocolesc niciodata aspectul fizic. Daca unii dintre noi se ingrijoreaza odata cu aparitia primelor riduri, altii se confrunta cu masiva cadere a parului. Printre noile proceduri disponibile in Romania se numara si micropigmentarea scalpului. Astfel, prin introducerea de pigmenti minerali in piele, revine in mare parte aspectul de foliculi de par natural.

Start Academy recomanda CURSUL DE PIGMENTARE A SCALPULUI pentru toti esteticienii care isi doresc o specializare avantajoasa. Durata cursului este de o singura zi, timp in care, in prima parte, se vor expune notiunile teoretice, urmand apoi orele de exercitiu practic.
O astfel de procedura a luat amploare, iar cererea inregistrata pentru micropigmentarea scalpului este semnificativa. Pentru un specialist in micropigmentare, gradul de dificultate al acestui proces nu este unul ridicat.

Absolvirea cursului Start Academy garanteaza corectitudinea si eficienta procedurii de micropigmentare a scalpului.

Continutul Cursului

Durata: 1 zi
 • Anatomia scalpului   0/0

  No items in this section

 • Afectiuni in patologia scalpului   0/0

  No items in this section

 • Conturul   0/0

  No items in this section

 • Depigmentarea   0/0

  No items in this section

 • Dimensiune punct  0/0

  No items in this section

 • Exfolierea   0/0

  No items in this section

 • Conditii de intretinere   0/0

  No items in this section

 • Practica pe modele umane  0/0

  No items in this section

Galerie

Formular de contact

Instructor

ANA MARIA MARGINEANU sau, pe scurt, un nume cat o mie de cuvinte.

Ana Maria Margineanu este unul din pionerii meseriei de Dermopigmentist in Romania, avand deja cu o vechime peste 15 ani in domeniul PMU, ajungand astfel sa fie Unic Membru din Romania al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din Statele Unite, cea mai mare si importanta asociatie a profesionistilor din domeniu. Acest statut ii faciliteaza accesul la toate studiile si analizele din aria dermopigmentarii si a tatuajelor, fiind astfel la curent cu cele mai noi tendinte din industria machiajului semipermanent in ceea ce priveste tehnicile si efectele de dermopigmentare dezvoltate, produse si device-uri brevetate/ patentate. S-a alaturat proiectului Start Academy inca de la inceput, ca si International Master Trainer, iar abilitatile sale interpersonale, au ajutat sa atraga in cadrul academiei cea mai buna echipa de traineri, involuntar ajungand sa fie team leader-ul si trademarker-ul Academiei Start.

Este recunoscut ca fiind singurul Trainer MultiBrand ce lucreaza cu cele mai cunoscute brand-uri de pigmenti din PMU, sustine o gama complexa de cursuri, completand astfel portofoliul academiei cu specializari ce tin de pigmentari cosmetice sau medicale, indepartere tatuaje sau tratamentul cu plasma, pe care le-a adapta cerintelor si necesitatilor de pe piata din Romania.

Ana Maria Margineanu acorda o atentie deosebita procedurilor de dermopigmentare ce necesita in prealabil corectie si/sau neutralizare. Pentru a ajunge sa detina controlul unui capitol important in activitatea unui dermopigmentist, cel de Pigmentologie & Colorimetrie, Ana Maria a analizat in detaliu o gama larga de pigmenti prin compozitie si a efectuat un studiu intens asupra mix-urilor de mai multi pigmenti si a analizat rezultatele obtinute, ajungand sa combine perfect culorile pigmentilor cu tonurile si subtonurile pielii. Astfel, Ana Maria Margineanu s-a remarcat si detasat in comunitatea dermopigmentistilor, prin prisma rezultatelor exceptionale obtinute pe segmentul corectiilor si neutralizarilor.

0.0

0 Calificative

5 stele
0%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
$200.00
×

Powered by WhatsApp Chat

× Cu ce va putem ajuta?