Blog

Pigmentii maro in machiajul semipermanent


In articolul de astazi aflam de la Claudia Paise, trainer expert in dermopigmentare in cadrul cursului acreditat de dermopigmentare marca Start Academy amanunte despre identificarea si folosirea pigmentilor maro in machiajul semipermanent.

In cadrul cursului acreditat de dermopigmentare sau cursul de specializare de pigmentologie marca Start Academy ne vom familiariza cu aceste notiuni prezentate mai jos, precum si punerea in practica acestor noi cunostinte dobandite pe model uman sub atenta supraveghere a trainerilor specializati.

In micropigmentare folosim maro-uri dar… ce este maro-ul si cate nuante sunt?

Maro-ul este la baza o culoare compusa din combinarea celor 3 culori primare:

  • rosu;
  • galben;
  • albastru;

Acesta variaza ca si intensitate si temperatura atunci cand cantitatea celor trei culori de baza este diferita si cu atat mai mult cand sunt combinate si alte culori secundare cum ar fi: verde, orange, violet, alb, negru sau culori tertiale.

Intensitatea si temperatura fiecarei nuante de maro este data de nuanta predominanta din compozitia lui.

Se spune ca exista minim 250 nuante de maro, dar ochiul uman poate distinge clar pana la 25 restul devenind mai dificil de diferentiat intre ele.

Bineinteles ca specialistii din micropigmentare pot stabili exact ce ton si temperatura trebuie sa aiba pigmentul in functie de fiecare clienta in parte deoarece, asa cum deja stim, acesta se alege in functie de fototipul clientei astfel incat sa evitam vindecarile in culori nedorite.

Personal regasesc acest subiect extrem de interesant si mi-ar placea sa stiu: Va este de ajutor? Este un subiect la fel de captivant si pentru voi?😊
Abia astept parerile voastre!

Articolul scris de către Claudia Paise, Expert Dermopigmentist și Trainer Start Academy

Te asteptam cu drag la cursul acreditat de dermopigmentare sau masterclass-ul de pigmentologie de la Start Academy! Claudia Paise va fi trainerul tau si te va pregatii in arta micropigmentarii! La masterclass-ul de pigmentologie vei avea ocazia de a o intalni pe Ana Maria Margineanu, trainer si specialist in micropigmentare, pigmentari medicale, indepartari tatuaje faciale sau corporale, corectii, neutralizari si camuflaje a vechilor tatuaje, plasma pen!



×

Powered by WhatsApp Chat

× Cu ce va putem ajuta?