Blog

Dermopigmentare acreditata

1.       In ce constau tehnicile tale

Procedura de pigmentare consta in inserarea pigmentilor la nivelul pielii, cu ajutorul aparatelor special concepute pentru dermopigmentare. Cu ajutorul acestor tehnici, corectam forma de sprancene, forma neregulata a buzelor sau chiar printr-o simpla pigmentare a pleoapei, sa creez un efect de gene dese, dar de asemenea se pot camufla cicatricile, vergeturile, reconstructie areola mamara, sau chiar si pigmentarea scalpului. Pigmentarea scalpului se poate face atat la femei, cat si la barbati si consta in inserarea pigmentilor la nivelul pielii pentru a activa cresterea firului de par.

Sustinem feminitatea prin proiectul “Salveaza feminitatea” si oferim in mod gratuit pigmentarea areolei mamare, dar si a pigmentarea sprancenelor.

2.       Cum se aleg nuantele, in functie de ce anume?

In urma anamnezei, clienta este consiliata si indrumata pentru optarea unei nuante cat mai apropiata de cea naturala si care sa se potriveasca cu nuanta tenului si culoarea parului.

3.       Cat rezista astfel de tatuaje?

Durata unui astfel de tatuaj, depinde de mai multi factori. Factorii principali care influenteaza durata sunt varsta, tipul de ten si ingrijirea dupa procedura. Cu cat varsta este mai inaintata, cu atat un tatuaj semi permanent rezista mai mult, fiindca la o persoana mai matura, organismul este mai lent si pigmentii de la nivelul pielii vor fi indepartati printr-un proces mult mai lent fata de o persoana cu o varsta mult mai frageda. Un alt factor ar fi ingrijirea dupa procedura, cu cat se respecta mai mult indicatiile tehnicianului, cu atat mai mult va rezista si tatuajul semi permanent.

4.       Oricine isi poate face un astfel de tatuaj?

Nu exista o limita de varsta pentru astfel de proceduri, dar exista cateva masuri de siguranta pentru binestarea clientilor nostri si nu este indicata o astfel de procedura pentru persoanele care sufera de anumite boli (precum: hemofilie, epilepsie, boli transmisibile, boli de inima, diabet zaharat, actiuni dermatologice, hepatita  B/C, HIV/SIDA), femeilor insarcinate sau persoanelor care inainte de procedura au consumat bauturi alcoolice si/sau stupefiante.

5.       Mica descriere

Fiind o aparitie in industria frumusetii din Romania, Ana Maria Margineanu a reusit sa imbine studiile cu pasiunea pentru beauty si arta.

Cursurile urmate la Liceului de Arte Plartice Gheorghe Tattarescu Focsani si apoi la Facultatea de Pedagogie in limbi straine (engleza- italiana) au ajutat-o sa devina ceea ce este azi: Membru al SPCP (The Society of Permanent Cosmetic Professionals) din SUA, trainer in machiaj semi-permanent EBC (din 2007) si PMU Trainer Purebeau Romania (din 2015), Master Trainer in dermopigmentare la Start Academy (din 2011).

De-a lungul timpului Ana Maria Margineanu a pregatit actuali specialisti in domeniu si continua sa pregateasca si sa sustina in cadul academiei “Start Academy”, reale talente. Rezultatele elevilor si feedback-urile pozitive primite atat la nivel national cat si international, sustin abilitatile pedagocice de exceptie ale trainerului Ana Maria Margineanu, pe langa calitatile recunoscute si apreciate  de tehnician in machiajul semi-permanent.

Inca din 2005, de cand a luat prima data contactul cu machiajul semi-permanent, Ana Maria Margineanu este intr-o continua explorare si dezvoltare si refuza sa se limiteaze la o singura tehnica sau o singura zona de pigmentare.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Cu ce va putem ajuta?